Vila din Tei - Visul Poate Continua

Chirie/luna:
2990 EUR
Tip oferta:
Judet:
Bucuresti
Localitate:
Zona:
Adresa:
Str. Alexandru Cel Bun Nr. 9

Agentie: Zone Real Estate
Telefon agentie: 0744 656 733
Agent: Mircea Balica
Descriere

Bucurati-va de luxul si rafinamentul unui centru de infrumusetare premium, oferit intr-o vila de exceptie, intr-o zona foarte placuta a Lacului Tei!

Vila noastra cu finisaje de lux este complet echipata cu cele mai moderne echipamente pentru un centru de infrumusetare. O oportunitate de afacere la cheie, acest centru de infrumusetare se afla intr-o vila cu un design elegant si fascinant, finisaje cu adevarat uluitoare si dotari de ultima generatie. Avem si suficiente locuri de parcare pentru comoditatea clientilor.

Centrul de infrumusetare este gata de functionare si este complet mobilat si echipat. Dispune de o receptie, un coafor cu trei posturi de lucru, o camera dedicata manichiurii-pedichiurii, doua camere pentru masaj si tratamente corporale, un birou pentru manager, doua bai si o bucatarie moderna.

Cladirea in care se afla acest centru distins este o constructie noua, moderna, cu un design tip cubist si finisaje de lux, inclusiv un perete cortina din sticla si piatra Vratza. Vila in sine are 5 camere spatioase, o receptie, o bucatarie bine echipata, loc de asteptare si 2 bai.

Finisajele interioare sunt deosebit de moderne si pline de rafinament, cu detalii impresionante, cum ar fi peretii inveliti in piatra Quartit Titanium, tavanele instelate cu iluminare LED multifunctionala controlata prin telecomanda, candelabrele din fibra optica si cristale Bohemia, tavanele extensibile Barisol cu iluminare variabila, precum si sistemul de climatizare tip tablou LG ARTCOOL GALLERY si ARTCOOL STYLIST cu iluminare LED. Nu trebuie sa uitam nici de sistemul audio ambiental BOSE si alte detalii fascinante.

Aceasta descriere ofera doar o mica parte din experienta extraordinara pe care o puteti oferi clientilor dvs. Pentru a intelege cu adevarat rafinamentul si eleganta acestui centru de infrumusetare, va invitam sa ne contactati pentru o discutie personala si o vizionare a proprietatii.

Amplasarea in zona Lacul Tei este un avantaj major, datorita proximitatii fata de zona de birouri din Pipera, dar si de Ștefan cel Mare, Barbu Vacarescu si Calea Mosilor. Acesta este un loc ideal pentru a atrage o clientela diversificata si exigenta.

Dotari / Utilitati / Informatii utile
  Suprafata: 127
  An constructie: 2014
  Latime vitrina: 10
  Numar incaperi: 8
  Dispunere: P+1
  Posibilitati compartimentare: Nu
  Vad comercial: Trafic pietonal, Trafic auto
  Destinatie: Comercial
  Stare spatiu: Finisat
  • Gresie
  • Faianta
  • Termopan
  • Centrala proprie
  • Aer conditionat
  • Climatizare
  • Acces internet
  • Rafturi
  • Mobilat
  • Grupuri sanitare
  • Reprezentanta
  Harta
  Foto

  Contact
  Agentie: Zone Real Estate
  Telefon agentie: 0744 656 733
  Agent: Mircea Balica
   
  Nume*
  Email*:
  Telefon*:
  Mesaj*:
  Cod siguranta*:
   Confirm ca am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare.