Agentii imobiliare Bucuresti
 • Anchor Real Estate SRL
Telefon:
0754688395
E-mail:
officeanchorestate@gmail.com
Websiste:
Descriere:
15 ANI de EXPERIENTA NE RECOMANDA!Casele de vis devin realitate alaturi de un partener in domeniul imobiliar.Ideea de unic și estetic ne ghidează creațiile. Consultanta imobiliara este pasiunea nostră, iar premiile câștigate confirmă prestigiul partenerilor noștri imobiliari.
 • AT CONSULTING IMOB
Telefon:
0728037006
E-mail:
office@consultingimob.ro
Descriere:
Prin experienta acumulata in cei 28 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A&T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica!
 • Built to Last Investments
Telefon:
+40728830337
E-mail:
athenastoenciu@builtinvestments.ro
Descriere:
''Intotdeauna pare imposibil pana este realizat''! In cei 14 ani de activitate am reusit sa transformam mereu imposibilul in realizabil, misiunea noastra fiind aceea de a oferi solutii imobiliare corespunzatoare celor mai ambitioase planuri ale clientilor nostri. Valorile care ne definesc cat si integritatea modului de lucru reprezinta un factor de accelerare in dezvoltarea afacerilor clientilor care ne-au acordat incredere. Clientii nostri primesc informatii corecte si complete cu privire la oportunitatile, riscurile, ofertele si tendintele pietei imobiliare, astfel incat pot discerne cu usurinta si alege cele mai bune decizii.
 • Ciorita Property Investment Group
Telefon:
+40734930841
E-mail:
adrian@adrianciorita.ro
Descriere:
 • FIDES ESTATE CENTRUM
Telefon:
0721376430
E-mail:
danielatud@gmail.com
Descriere:
Ne ocupam de vanzari, inchirieri si administrari de imobile pentru segmentul de case vile, apartamente si spatii comericale.
 • GRAND EXPRES IMOBILIARE
Telefon:
0723508234
E-mail:
claudia.sterpu.imobiliare@gmail.com
Websiste:
Descriere:
 • Intermedias
Telefon:
0744604015
E-mail:
steodorescu@inter-medias.ro
Descriere:
Oferim o gamă largă de servicii imobiliare: - publicitate pentru proprietăţile promovate pe site-ul propriu, pe alte site-uri şi în presa scrisă şi vorbită; - vizionări ale proprietăţilor în vederea identificării, estimării preţului de piaţă şi obţinerii infomaţiilor legate de situaţia juridică; - întocmire de schiţe şi planuri ale proprietăţilor; - obţinerea de informaţii şi asistenţă privind cafastrul, întabularea şi cartea funciară; - prezentări de oferte clienţilor interesaţi; - consultanţă privind utilizarea cea mai bună a imobilelor şi terenurilor; - consultanţă privind finanţarea tranzacţiilor imobiliare; - evaluări de piaţă pentru imobile şi terenuri; - studii de piaţă imobiliară la temă.
 • Investpoint Advisory SRL
Telefon:
0726194044
E-mail:
adriana.nicola@investpoint.ro
Websiste:
Descriere:
 • PAVEL IMOBILIARE
Telefon:
0742200702
E-mail:
secretariat@pavelimobiliare.ro
Descriere:
Povestea agentiei noastre a inceput cu, Cristina Pavel. Pasionata de oameni si serviciul de vanzare, aceasta si-a inceput cariera ca agent imobiliar. In scurt timp, datorita empatiei si atentiei la nevoile clientilor a ajuns sa fie un agent imobiliar de succes. Cristina nu vinde sau inchiriaza, ea ajuta. In peste 10 ani de experienta acumulata, a realizat ca o agentie imobiliara este podul dintre dorinta clientului si indeplinirea acesteia. Determinata sa ajute si sa sustina nevoile clientilor ei, aceasta a hotarat sa puna bazele agentiei Pavel Imobiliare. Datorita pasiunii pentru oameni si domeniul imobiliar, aceasta a crescut numarul clientilor prin recomandari si incredere. Noi, Pavel Imobiliare am devenit astfel o agentie imobiliara de succes, bazata pe incredere, calitate si recomandari. Majoritatea clientilor nostri actuali sunt castigati prin: intelegere, perseverenta si punctualitate, ceea ce a dus la recomandari frecvente. Pavel Imobiliare, suntem acolo pentru tine, incepand cu cel mai mic detaliu pana la predarea cheii :). Va multumim ca ati apelat la serviciile agentiei noastre!
 • Perfect Consulting
Telefon:
0728117778
E-mail:
office@imobiliarepct.ro
Descriere:
 • PFA DOBRE M GEORGE
Telefon:
0724861784
E-mail:
george@dobregeorge.ro
Descriere:
 • Primuss Imobiliare
Telefon:
0314023434
E-mail:
office@primuss.ro
Descriere:
Primuss agentie imobiliara din Bucuresti ofera servici imobiliare de intermediere si consultanta.Agentie imobiliara sector 1 Bucuresti intermedieri vanzari inchirieri Bucuresti si Ilfov .In portofoliul nostru gasiti oferte de vanzare si de inchiriat apartamente case vile terenuri spatii comerciale spatii industriale si birouri
 • SAXONINVEST
Telefon:
0740191371
E-mail:
contact@saxoninvest.ro
Descriere:
 • Star Property
Telefon:
0756012222
E-mail:
monica@starproperty.ro
Descriere:
Asistenta specializata in vânzări/ cumpărări/ închirieri rezidențiale / birouri / spații comerciale. Dorești să iți vinzi proprietatea ta rezidențială?- serviciile noastre îți aduc mai mult timp pentru tine. Te ajuta la poziționarea corecta a proprietății in piață din punct de vedere al prețului și al avantajelor dobândite. Reprezentare a unei singure părți în tranzacție (în acest caz numai a vânzătorului) Strategie și acțiuni de marketing Analize comparative pentru poziționarea corectă din punct de vedere al prețului si clientului țintă Prezentare profesională a proprietății (fotografii profesioniste, prezentări pdf etc) Promovare focusată pe clientul țintă Negociere Asistență pe tot parcursul tranzacției Dorești să cumperi locuinta potrivita familiei tale?- iti salvăm timp si iti recomandăm proprietațile la prețul corect, facând o selecție obiectivă a proprietăților potrivite criteriilor tale, usurând astfel alegerea ta. Ca tu sa poți decide in siguranță, iți oferim: Analize comparative reale Negociere si asistență pe tot parcursul tranzacției Prețul corect

1