Agentii imobiliare inchirieri
 • Allimob
Telefon:
0724956561
E-mail:
alexandru.ciurila@allimob.com
Descriere:
 • Anchor Real Estate SRL
Telefon:
0754688395
E-mail:
officeanchorestate@gmail.com
Websiste:
Descriere:
15 ANI de EXPERIENTA NE RECOMANDA!Casele de vis devin realitate alaturi de un partener in domeniul imobiliar.Ideea de unic și estetic ne ghidează creațiile. Consultanta imobiliara este pasiunea nostră, iar premiile câștigate confirmă prestigiul partenerilor noștri imobiliari.MODUL DE LUCRUDragostea noastră pentru detalii se simte în tot ceea ce facem.De la idee la construcție alaturi de noi, puteti reusi sa va rezervati o calatorie bine organizata pe drumul pietei imobiliare autohtonePARTENERI PREMIAȚIEchipa noastra este pregatita sa aduca valoare adaugata proprietatii dumneavoastra. LUCRĂM CU IDEILE CLIENȚILORSi nu doar atat! Devenim parteneri si ne pozitionam de partea acestora. Ne implicam si decidem impreunaINSPECȚIE ȘI SUPRAVEGHEREDetaliile mici pot face diferenta. De aceea suntem atenti si capabili sa identificam oportunitati.INFRASTRUCTURĂSolutiile moderne de lucru si actualizarea informatiei sunt punctele noastre forte.LIVRARE LA TIMPAtunci cand timpul clientilor nostrii costa, noi nu ne permitem sa intarziem.DESIGN ȘI PLANIFICAREPunem in aplicare solutii bine intocmite pentru a transmite cea mai pretioasa informatie in timp util.Cu acordul dumneavoastra ne putem implica impreuna pentru o reusita imobiliara de succes.Multumim clientilor si partenerilor nostrii profesionisti pentru incredere, devotament si profesionalism.Onorariu Inchirieri:50% Din valoarea chiriei pentru prima lunaOnorariu vanzari:3% Din valoarea stabilită de clientul cumpărător și clientul vanzator
 • AT CONSULTING IMOB
Telefon:
0728037006
E-mail:
office@consultingimob.ro
Descriere:
Prin experienta acumulata in cei 28 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A&T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica!
 • Built to Last Investments
Telefon:
+40728830337
E-mail:
athenastoenciu@builtinvestments.ro
Descriere:
''Intotdeauna pare imposibil pana este realizat''! In cei 14 ani de activitate am reusit sa transformam mereu imposibilul in realizabil, misiunea noastra fiind aceea de a oferi solutii imobiliare corespunzatoare celor mai ambitioase planuri ale clientilor nostri. Valorile care ne definesc cat si integritatea modului de lucru reprezinta un factor de accelerare in dezvoltarea afacerilor clientilor care ne-au acordat incredere. Clientii nostri primesc informatii corecte si complete cu privire la oportunitatile, riscurile, ofertele si tendintele pietei imobiliare, astfel incat pot discerne cu usurinta si alege cele mai bune decizii.
 • Ciorita Property Investment Group
Telefon:
+40734930841
E-mail:
adrian@adrianciorita.ro
Descriere:
 • FIDES ESTATE CENTRUM
Telefon:
0721376430
E-mail:
danielatud@gmail.com
Descriere:
Ne ocupam de vanzari, inchirieri si administrari de imobile pentru segmentul de case vile, apartamente si spatii comericale.
 • Finance Invest
Telefon:
0734233353
E-mail:
office1advisers@gmail.com
Websiste:
Descriere:
 • GRAND EXPRES IMOBILIARE
Telefon:
0723508234
E-mail:
claudia.sterpu.imobiliare@gmail.com
Websiste:
Descriere:
 • Investpoint Advisory SRL
Telefon:
0726194044
E-mail:
adriana.nicola@investpoint.ro
Websiste:
Descriere:
 • Mobil Invest
Telefon:
0720983860
E-mail:
mobilinvestgroup@yahoo.com
Websiste:
Descriere:
Agentie imobiliara specializata in inchirieri apartamente si garsoniera in zona centrala a Bucurestiului.
 • PAVEL IMOBILIARE
Telefon:
0742200702
E-mail:
secretariat@pavelimobiliare.ro
Descriere:
Povestea agentiei noastre a inceput cu, Cristina Pavel. Pasionata de oameni si serviciul de vanzare, aceasta si-a inceput cariera ca agent imobiliar. In scurt timp, datorita empatiei si atentiei la nevoile clientilor a ajuns sa fie un agent imobiliar de succes. Cristina nu vinde sau inchiriaza, ea ajuta. In peste 10 ani de experienta acumulata, a realizat ca o agentie imobiliara este podul dintre dorinta clientului si indeplinirea acesteia. Determinata sa ajute si sa sustina nevoile clientilor ei, aceasta a hotarat sa puna bazele agentiei Pavel Imobiliare. Datorita pasiunii pentru oameni si domeniul imobiliar, aceasta a crescut numarul clientilor prin recomandari si incredere. Noi, Pavel Imobiliare am devenit astfel o agentie imobiliara de succes, bazata pe incredere, calitate si recomandari. Majoritatea clientilor nostri actuali sunt castigati prin: intelegere, perseverenta si punctualitate, ceea ce a dus la recomandari frecvente. Pavel Imobiliare, suntem acolo pentru tine, incepand cu cel mai mic detaliu pana la predarea cheii :). Va multumim ca ati apelat la serviciile agentiei noastre!
 • Perfect Consulting
Telefon:
0728117778
E-mail:
office@imobiliarepct.ro
Descriere:
 • PFA DOBRE M GEORGE
Telefon:
0724861784
E-mail:
george@dobregeorge.ro
Descriere:
 • Prima Casa Intermed
Telefon:
0733165730, 0735156675
E-mail:
prima.cassa@yahoo.com
Descriere:
Prima Casa Intermed este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Constanta, membrii echipei avand o experienta de peste 10 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai. Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Prima Casa Intermed il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferit de Prima Casa Intermed este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Prima Casa Intermed ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere. Un aspect important al abordarii cu succes a noilor tendinte ale pietei imobiliare il reprezinta serviciile de management al investitiei. in aceasta arie Prima Casa Intermed a dezvoltat cu succes o serie de strategii de achizitii de terenuri si proprietati in si in afara Constantaului, urmarind in acelasi timp cresterea valorii de piata si oportunitatile de dezvoltare a acestor plasamente. Succesul solutiilor si strategiilor Prima Casa Intermed este lantul integrator al modalitatilor de pozitionare si de crestere a notorietatii companiei pe piata imobiliara. Filozofia Prima Casa Intermed Modul de abordare a clientilor si principiile proprii de afaceri sunt in centrul activitatilor companiei. Principalul obiectiv al Prima Casa Intermed il reprezinta furnizarea de servicii profesionale clientilor privati, corporativi si institutionali, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere si respect. Pentru o dezvoltare de succes Prima Casa Intermed promoveaza in randul angajatilor sai valorile sale fundamentale precum standarde profesionale inalte, integritate, demnitate si, nu in ultimul rand, munca in echipa.
 • Primuss Imobiliare
Telefon:
0314023434
E-mail:
office@primuss.ro
Descriere:
Primuss agentie imobiliara din Bucuresti ofera servici imobiliare de intermediere si consultanta.Agentie imobiliara sector 1 Bucuresti intermedieri vanzari inchirieri Bucuresti si Ilfov .In portofoliul nostru gasiti oferte de vanzare si de inchiriat apartamente case vile terenuri spatii comerciale spatii industriale si birouri

1 2 »